Menu's

 

Aperitiefpalet

voorgerecht

hoofdgerecht

verwenkoffie 

 

Menu 40.00€

Menu met apero, wijnen en tafelwater 55.00€

  • Karnemelkstampers met licht gebakken St. Jacobsoester, grijze garnalen en oud Brugge kaas  26,00 €

     

    Bouillabaise met kaas en rouille  32,00 €

     

    Steak natuur of peperroom  25.00 €

     

    lamskroon met lentegroentjes    €32,50

  •  

     

    Catch of the Day met jonge prei “ Duglérè  18,50€ - 28,50
  •  

  • Brasvar varken met dijonnaise-saus  26,00€

 

Hapje

Hoofdgerecht

glas wijn 

koffie

 

25€ PP

 

 enkel s'middags tijdens de week 

 
 

 

Aperitiefpalet met enkele hapjes voor de fijnproevers

 

***

 

(*)Huisgemaakte ganzenleverpastei met  z'n garnituur

 

***

 

Canneloni van Limousinrund, licht gerookte ganzenlever en salsa van zoet zuur

 

***

Pladijsfilet in zomers jasje

 

***

Nagerechtenfantasie van de chef


 Korte versie (1 voorgerecht) à € 48 of€ 70 met   apero, wijnen en tafelwater

 (*) versie 2 voorgerechten à  € 59 of € 85 met  apero, wijnen en tafelwater